Подзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
+380 (93) 170-29-52 Написати нам:
Viber/TelegramПодзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
ukrapple.sale@gmail.com
ЖК Софія, вул. Л. Українки, буд.6,
с.Соф.Борщагівка, Київ. обл.
У міру того, як зима залишається позаду і ми починаємо насолоджуватися першими ознаками весни, наша увага переключається на те, що Apple планує на 2020 рік. Наразі вся увага зосереджена на тому, що Apple може запустити на весняному заході.
Але у світлі спалаху Коронавірусу і існує деяка невизначеність щодо планів Apple та здібності її постачальників, багато з яких перебувають у Китаї, задовольнити виробничі вимоги Apple.
Чи буде відкладено вихід дешевого iPhone SE 2 (він же iPhone 9), коли китайські постачальники Apple намагатимуться збільшити постачання? Зміст:
Як повідомлялося раніше, Apple попросила постачальників розпочати виробництво нового Айфону до кінця лютого 2020 року. Але оскільки китайські фабрики тільки відкриваються знову і працюють із продуктивністю менше 50%, Apple доведеться почекати трохи довше, перш ніж це станеться. 

Очікувані новинки від Apple

Що з інших продуктів Apple буде у розробці на 2020 рік? Очікується поява нових моделей iPad Pro, MacBook Air та 13in MacBook Pro скоро отримають нові клавіатури, а iMac та Mac mini мають бути оновлені. Також ходять чутки про майбутні навушники Apple і AirTag. І, звичайно, iPhone 5G до кінця року.

Сподіваємося, що Коронавірус не порушить усі плани Apple. Ми уважно вивчили всі чутки західних ЗМІ та хочемо поділитися з вами.

Новий «дешевий» iPhone, який прийде на зміну iPhone SE

Apple припинила випуск iPhone SE у вересні 2018 року, внаслідок чого багато шанувальників яблучної продукції стали скаржитися на відсутність маленького та дешевого смартфона. Є ті, хто вважає, що навіть діагональ 4.7 iPhone 8 занадто велика.

Apple прислухалася до своїх фанів і навесні 2020 року з'явиться новий iPhone SE 2.

За останніми даними, нова модель матиме дизайн iPhone 8 з оновленими внутрішніми компонентами, такими як чіп A11 і потужніша камера.

Що Apple планує випустити у 2020 році?: фото 2 - UkrApple

iPad Pro

Apple оновила iPad, iPad mini та iPad Air у 2019 році, але не iPad Pro. В принципі це не було несподіванкою, Pro не завжди отримує щорічне оновлення, але очікується, що ми побачимо новий iPad Pro у 2020 році з оновленим процесором та покращеними камерами.

Що Apple планує випустити у 2020 році?: фото 3 - UkrApple

Apple TV

1 листопада 2019 року компанія Apple запустила новий сервіс TV+, за його допомогою вона тепер надає колекцію ексклюзивних телешоу, які будуть представлені у майбутньому. З таким акцентом на телебаченні, цілком імовірно, Apple TV чекає оновлення в 2020 році. Можливо навіть, що це буде дешевший запуск Apple TV, який допоможе Apple донести свій контент до широкого загалу.
Що Apple планує випустити у 2020 році?: фото 4 - UkrApple

Навушники StudioPods

За чутками, Apple працює над деякими навушниками, яким можуть стати дешевшим прототипом AirPods, AirPods Pro та стандартних EarPods.  

HomePod 2

Очікується, що Apple оновить HomePod - хоча не дуже зрозуміло, що компанія може зробити, щоб покращити динамік, окрім як зробити його дешевшим.

Apple може запустити більш дешевий HomePod, щоб краще конкурувати з Amazon та Google. Як альтернатива може з'явитися динамік Beats із харчуванням від Siri.

Не виключено, що компанія може відмовитися від HomePod і підключити Apple Music до інтелектуальних динаміків конкурентів - наприклад Apple Music вже сумісна з Amazon Echo.

Що Apple планує випустити у 2020 році?: фото 5 - UkrApple

MacBook Air

MacBook Air отримав оновлення у липні 2019 року. Однак, це було незначне оновлення. Насправді не було жодних змін у специфікації (крім додавання True Tone, екранної функції).

Очікується, що новий MacBook Air 2020 нарешті отримає клавіатуру на базі 16-дюймового MacBook Pro, випущеного в листопаді 2019 року.

Що Apple планує випустити у 2020 році?: фото 6 - UkrApple

Mac із процесором Apple

Вже давно ходять чутки, що Apple планує зрештою перестати покладатися на процесори Intel, що призведе до розробки процесорів. Компанія вже виробляє процесори для iPhone та iPad, а також деякі вторинні процесори для Mac (наприклад, чіп T2), але в 2020 Apple може представити свій перший Mac з процесором.

Починаючи з 2018 року, ходять чутки про те, що Apple планує використовувати власні чіпи в комп'ютерах Mac, починаючи з 2020 року.

Що Apple планує випустити у 2020 році?: фото 7 - UkrApple

5G iPhone

2020 року в Айфонах має відбутися велика зміна. Apple має намір представити смартфони з підтримкою 5G. Також, якщо брати до уваги витік 3Д-макета iPhone 12, то на нього чекає серйозний редизайн, що включає таємничий роз'єм з одного боку (схожий на магнітний роз'єм, що використовується iPad Pro 2018 для підключення та зарядки Apple Pencil другого покоління), який, вочевидь, передбачає , Що для користувачів смартфонів буде випущена зменшена версія Apple Pencil.

Зміни можуть торкнутися зарядного порту Lightning. Євросоюз намагається змусити виробників мобільних пристроїв стандартизувати зарядний порт USB-C і нещодавно відкритий патент припускає, що Apple розглядає можливість відмови від зарядних портів взагалі.

Що Apple планує випустити у 2020 році?: фото 8 - UkrApple

Ми розглянули кілька майбутніх релізів, а тим часом Apple готує нам більше сюрпризів, на які ми сподіваємось не вплине Коронавірус і компанія не зазнає збитків.

Другие записи
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Apple анонсувала кольорові iMac 24 дюйми в новому дизайні на чипі М1. Новий iPad Pro 11 і 12 дюймів з miniLED теж з M1.


Подробнее
Довгоочікуваний новий iPhone SE 2020

15.04.2020 Apple несподівано презентувала довгоочікуваний iPhone SE 2020, який, як запевняють аналітики, покликаний прийти на заміну старого SE і завоювати ринок дешевих смартфонів.

Подробнее
Що нам відомо про нові iPhone 12?
До випуску iPhone 12, який очікується у вересні 2020 року, ще багато місяців, але про майбутні пристрої вже ходять численні чутки.
Подробнее
  • Комментарии
Загрузка комментариев...
Купить в один клик
Заполните данные для заказа
Запросить стоимость товара
Заполните данные для запроса цены
Запросить цену Запросить цену