Подзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
+380 (93) 170-29-52 Написати нам:
Viber/TelegramПодзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
ukrapple.sale@gmail.com
ЖК Софія, вул. Л. Українки, буд.6,
с.Соф.Борщагівка, Київ. обл.

Apple Silicone Case. Огляд якісної репліки чохла

При виборі захисного чохла для айфона, кожен користувач хоче бути впевненим у максимальному захисті свого гаджета, але при цьому, щоб він не заважав повноцінно користуватися телефоном.

Сьогоднішня стаття присвячена силіконовому чохлу, точної копії оригінального Apple Silicone Case. Це практичний та надійний силіконовий чохол для щоденного використання. Такий чохол якісно зроблено та його приємно тримати в руках. Отже, перейдемо до огляду чохла Silicone Case на iPhone 7.

Зміст:

Згадаймо відому фразу Станіславського "театр починається з вішалки", а наш огляд ми починаємо з упаковки, в якій поставляється чохол. Прозора пластикова упаковка та картонка-інструкція. Все досить мінімалістично: відкрили, подивилися інструкцію по встановленню на смартфон, надягли на телефон чохол і користуйтеся насолодою. При установці на iPhone Silicone case, Ви можете помітити, що телефон входить туго і це добре, так як при подальшому користуванні телефоном, він не вилетить з чохла і не розіб'ється. З цього випливає, що кріплення телефону дуже надійне і це великий плюс.

Apple Silicone Case огляд якісної репліки чохла: фото 2 - UkrAppleApple Silicone Case огляд якісної репліки чохла: фото 3 - UkrApple

Дизайн чохла Silicone Case

Оформлення чохла Аpple Silicone Case досить просте, всі контури точно повторюють оригінал, таким чином силіконовий кейс є продовженням смартфона. Нічого зайвого не стирчить і не випирає. Розмір повторюється до міліметра, не залишаючи тим самим ніяких зазорів. Можливо, для когось даний чохол здасться трохи завеликим за своїми габаритами, проте це швидше перевага, ніж недолік. Адже таким чином Ваш телефон більш захищений від ударів, а при падінні чохол прийме удар на себе.

Apple Silicone Case огляд якісної репліки чохла: фото 4 - UkrAppleApple Silicone Case огляд якісної репліки чохла: фото 5 - UkrApple
Apple Silicone Case огляд якісної репліки чохла: фото 6 - UkrAppleApple Silicone Case огляд якісної репліки чохла: фото 7 - UkrApple

Матеріал виготовлення чохла Silicone Case

Чохол виготовлений з м'якого, гнучкого силікону, приємного на дотик. Внутрішня частина чохла Силікон Кейс на Айфон покрита м'якою тканиною, яка називається мікрофібра. І це причина номер 1 для вибору саме цього захисту Вашого гаджета. Під будь-які чохли рано чи пізно залітає пил, тиск від чохла створює тертя про корпус телефону та згодом, при знятті захисту Ви виявляєте дрібні потертості на панелі. Мікрофібра захищає задню панель смартфона та гарантує її збереження в ідеальному стані.

Краї чохла досить міцні та на пару міліметрів виступають над рівнем екрану. Це зроблено для того, щоб можна було покласти смартфон екраном вниз, не боячись подряпати його. Також у разі падіння телефону на рівну поверхню екран також буде захищений, удар приймуть на себе рамки чохла. Погодьтеся це великий плюс.

Apple Silicone Case огляд якісної репліки чохла: фото 8 - UkrAppleApple Silicone Case огляд якісної репліки чохла: фото 9 - UkrApple

Функціональні роз'єми. Захист камери

Звичайно, як і в будь-якому чохлі, візьмемо, наприклад, на iPhone 6, Silicone case має спеціальні вирізи під камеру і всі функціональні роз'єми. Екран камери також надійно захищений, за рахунок невеликого виступу, що не дає камері розбитися у разі падіння телефону. Також, якщо Ви покладете телефон на стіл або будь-яку іншу тверду поверхню, камера не подряпається.

На чохлі продубльовані кнопки регулювання гучності та кнопка увімкнення/вимкнення телефону. Натискаються вони досить комфортно, без зусиль.

Apple Silicone Case огляд якісної репліки чохла: фото 10 - UkrAppleApple Silicone Case огляд якісної репліки чохла: фото 11 - UkrApple

Apple Silicone Case огляд якісної репліки чохла: фото 12 - UkrAppleApple Silicone Case огляд якісної репліки чохла: фото 13 - UkrApple

І насамкінець, варто згадати про фірмовий логотип компанії Apple, вигравіруваний на задній панелі чохла. Звичайно, ніякої користі від нього немає, зате всі знатимуть, що у Вас дорогий телефон з "яблуком".

Підіб'ємо підсумки

Навіщо платити більше, якщо можна купити якісну репліку та надійно захистити свій iPhone? З копією оригінального чохла від Apple Silicone case iPhone буде надійно захищений від пошкоджень. Багата палітра кольорів дозволяє підібрати захист під Ваш індивідуальний стиль.

Придбати чохол Silicone case на Вашу модель iРhone Ви можете у нашому інтернет-магазині за доступною ціною та з доставкою в будь-яке місто України.

Відео: Silicone Case - як правильно одягати чохол на iPhone



Другие записи
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Apple анонсувала кольорові iMac 24 дюйми в новому дизайні на чипі М1. Новий iPad Pro 11 і 12 дюймів з miniLED теж з M1.


Подробнее
Довгоочікуваний новий iPhone SE 2020

15.04.2020 Apple несподівано презентувала довгоочікуваний iPhone SE 2020, який, як запевняють аналітики, покликаний прийти на заміну старого SE і завоювати ринок дешевих смартфонів.

Подробнее
Що нам відомо про нові iPhone 12?
До випуску iPhone 12, який очікується у вересні 2020 року, ще багато місяців, але про майбутні пристрої вже ходять численні чутки.
Подробнее
Товары
  • Комментарии
Загрузка комментариев...
Купить в один клик
Заполните данные для заказа
Запросить стоимость товара
Заполните данные для запроса цены
Запросить цену Запросить цену