Подзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
+380 (93) 170-29-52 Написати нам:
Viber/TelegramПодзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
ukrapple.sale@gmail.com
ЖК Софія, вул. Л. Українки, буд.6,
с.Соф.Борщагівка, Київ. обл.

Імовірно, нові смартфони будуть називатися iPhone 12 і iPhone 12 Pro, якщо Apple буде дотримуватися тієї ж схеми іменування, що і в лінійці iPhone 2019 року.

Зміст:

За останніми даними нових Айфонів буде аж чотири, і вони будуть на 5.4, 6.7 та два на 6.1 дюймів. Дві моделі на 6,1 і 6.7 дюйми смартфонів будуть більш високого класу з камерами з трьома об'єктивами, а 5,4 і 6,1-дюймові моделі будуть нижчими з двома об'єктивами і за більш доступною ціною. Незалежно від вартості, все нові смартфони будуть оснащені OLED-дисплеями.

Імовірно, 5,4 дюймовий iPhone 12 буде найменшим гаджетом, випущеним Apple після 4,7-дюймового Айфона 8, а 6,7 дюймовий стане найбільшим на сьогоднішній день.

Можливий редизайн може мати металевий каркас, такий як у Айфон 4. 

Нові камери з системою True Depth значно зменшать розмір виїмки на передній панелі, а 3D-система з трьома об'єктивами покращить якість і фотографій і можливості AR, використовуючи лазер для обчислення інформації про глибину для об'єктів у кімнаті.

2020 буде першим роком, коли Apple надасть підтримку 5G в iPhone, що дозволить новим пристроям підключатися до мереж 5G, які набагато швидше, 4G LTE мереж.

Дизайн

IPhone 2020 матиме вдосконалений дизайн із металевим каркасом, схожим на каркас iPhone 4. Аналітик Apple Мінг-Чі Куо каже, що у нових iPhone буде використовуватися більш складний дизайн сегментації.

Загальний дизайн, однак, буде нагадувати iPhone 4 з прямокутною рамою з нержавіючої сталі між двома шматочками скла. Новий iPhone буде мати раму з нержавіючої сталі, яка замінить поточну округлену раму з нержавіючої сталі, і продовжуватиме використовувати переднє та заднє скло для корпусу пристрою. Проточка та лиття під тиском металу в рамі зменшують негативний вплив металевого екрану на ефективність високочастотної передачі внутрішньої антени. Куо зазначив, що Apple використовуватиме загартоване скло для захисту канавок у рамі. 

Згідно з японським сайтом Mac Otakara, 6,7-дюймовий iPhone буде мати товщину 7,4 мм, що трохи тонше, ніж у iPhone 11 Pro Max (8,1 мм). Висота 5,4-дюймового iPhone буде десь між висотою iPhone SE та iPhone 8. 

5,4, 6,7 і, принаймні, один 6,1-дюймовий iPhone матимуть різну кількість отворів для мікрофона внизу.

Кольори

Одна чутка припускає, що принаймні одна з моделей iPhone 12 може бути з новим темно-синім покриттям. Apple представила новий північний зелений колір у лінійці iPhone 11 Pro, тому не виключено, що може з'явитися новий синій колір.

Дисплей

Незважаючи на те, що Apple продовжить випускати як більш дорогі моделі, так і дешевші iPhone в 2020 році, але, незважаючи на це, всі пристрої можуть бути оснащені OLED-дисплеями цього року, оскільки Apple відмовляється від РК-дисплеїв для своїх гаджетів.

Використання OLED у смартфонах дозволить створити «гнучкіший дизайн телефону». Apple тестує OLED-дисплеї від китайської компанії BOE Display, яка виготовляє РК-дисплеї для Apple iPad та MacBook. Apple використовувала дисплеї Samsung OLED в останніх моделях OLED-iPhone і, як очікується, продовжить це робити.

Що нам відомо про нові iPhone 12?: фото 2 - UkrApple

До нових iPhone, які з'являться в 2020 році, буде застосована технологія Samsung під назвою Y-OCTA, що дозволяє створювати схеми сенсорних екранів на OLED-панелі без необхідності в окремому шарі, що призводить до більш тонкого дисплея і зниження виробничих витрат.

У майбутніх iPhone можна буде використовувати технологію LTPO із низьким енергоспоживанням Apple Watch. LTPO, або низькотемпературний полікристалічний оксид, що має оксидну TFT-структуру, яка споживає на 15 відсотків менше енергії, ніж LTPS, або низькотемпературний полікремній, технологія об'єднувальної плати, яка використовується в даний час. Поки що не зовсім ясно, чи застосує Apple цю технологію для iPhone 12.

Цілком ймовірно, що в нових айфонах будуть сенсорні дисплеї, що поставляються LG. LG також планує перейти на технологію об'єднувальної плати LTPO у другій половині 2020 року, надавши енергоефективніші дисплеї.

Чип A14

За чутками, TSMC вироблятиме 5-нанометрові чіпи, які Apple буде використовувати в iPhone 12. Такі чіпи менші, швидше і ефективніші за рахунок поліпшення термічного управління.

TSMC розпочне виробництво процесорів A14 для Айфон 12 у другому кварталі цього року.

Пам'ять та акумулятор

За словами аналітика Barclays Blayne, нові Айфони матимуть від 4 до 6 Гб оперативної пам'яті.

Аналітики UBS також вважають, що чотири iPhone, що розробляються, матимуть різну кількість оперативної пам'яті:

  • 6,7-дюймовий – 6 ГБ;

  • 6,1-дюймовий – 6 ГБ;

  • 6,1-дюймовий – 4 ГБ;

  • 5,4-дюймовий – 4 ГБ.

Айфони 12 можуть мати невелике збільшення ємності акумулятора, оскільки постачальники Apple працюють над спеціальним модулем захисту батареї, який на 50 відсотків менший і тонший, ніж той же компонент у попередніх смартфонах. 

Камери

Apple внесла значні зміни в систему тилових камер в лінійці iPhone 2019 з трьома об'єктивами, і 2020 може принести ще більше поліпшень камери.

Імовірно, Apple збирається додати до iPhone 12 Pro лазерну тривимірну задню камеру, яка значно покращить враження від доповненої реальності.

У системі камери використовується лазер для розрахунку часу, який йому потрібний для відображення від об'єктів у кімнаті, використовуючи дані для створення точного тривимірного зображення навколишнього середовища. Це дозволяє більш точно сприймати глибину та краще розміщувати віртуальні об'єкти, а також призводить до того, що фотографії краще сприймають глибину.

Камера може сканувати області на відстані до 15 футів від пристрою. Передня камера Apple True Depth використовує аналогічну 3D-технологію, але оскільки вона інфрачервона, а не лазерна, вона працює лише на відстані від 25 до 50 сантиметрів.

Apple використовує лазери VCSEL від компанії Lumentum із Сан-Хосе, щоб надати 3D-датчик глибини, який, як очікується, буде включений принаймні в одну з моделей iPhone, що з'явилися в 2020 році. 

6,1 та 6,7-дюймові Айфони у 2020 році отримають технологію стабілізації зображення зі зсувом датчика, яка може забезпечити стабілізацію зображення для ультраширококутного об'єктива на цих пристроях. Технологія сенсорного зсуву забезпечує оптичну стабілізацію зображення для застосування до датчика камери, а не до окремих об'єктивів.

Як і в iPhone 2019, очікується, що iPhone 2020 буде мати іншу технологію камери. Apple працює над високоякісними 6,7 та 6,1-дюймовими айфонами з потрійними об'єктивами, у той час як нижчі 5,4 та 6,1-дюймові айфони можуть отримати камери з двома об'єктивами.

Японський сайт Macotakara також вважає, що 5,4-дюймовий і більш дешевий 6,1-дюймовий iPhone матимуть подвійне налаштування камери, тоді як дорожчі моделі отримають набір із трьох об'єктивів із датчиками більшого розміру, ніж у 11 Pro Max.

True Depth Camera System

За словами, аналітика Apple Мінґ-Чі Куо один новий iPhone буде мати менший об'єктив фронтальної камери для покращеного співвідношення екрану та рамки, що в кінцевому підсумку призведе до меншої виїмки спереду.

Аналітики Barclays вважають, що iPhone 12 отримають "оновлену" систему камер True Depth, хоча від Barclays немає подробиць про те, що можна покращити.

Аналітик із Credit Suisse сказав, що Apple представить принаймні один новий iPhone без Face ID, натомість буде датчик відбитків пальців під дисплеєм, хоча ця технологія ще може з'явитися через кілька років.

Постачальник Apple, AMS, оголосив про нову технологію сенсора камери, яка дозволяє використовувати підсвічування RGB та інфрачервоний датчик наближення, що використовуються для фронтальної системи камер True Depth, під OLED-дисплей. Apple планує впровадження нової сенсорної технології, що дозволить створити смартфон із меншим вирізом Face ID.

Touch ID

Тайванський сайт Economic Daily News, що цілком можливо, один з нових Айфонів буде використовувати ультразвуковий датчик відбитків пальців виробництва Qualcomm.

Ми вже чули чутки про ультразвуковий датчик, але більша їх частина стверджує, що Apple планує відкласти цю технологію на 2021 рік. Наприкінці 2019 року Qualcomm представила сенсорний датчик відбитків пальців розміром 30x20 мм для смартфонів, яким Apple може скористатися.

Що нам відомо про нові iPhone 12?: фото 3 - UkrApple

Аналітики Barclays також припустили, що моделі iPhone 12 можуть використовувати технологію акустичних відбитків пальців, а китайський сайт The Global Times зазначає, що Apple випустить смартфон із датчиком відбитків пальців під екраном, призначений для китайського ринку.

За словами Куо, Apple випустить iPhone з Faceid та датчиком відбитків пальців не раніше 2021 року.

5G Зв'язок

У 2020 році Apple планує повернутися до модемних чіпів Qualcomm замість чіпів Intel, використовуючи технологію 5G Qualcomm. Qualcomm і Apple раніше були втягнуті в запеклу судову тяганину, але зуміли врегулювати свої розбіжності у квітні 2019 року.

За словами Мінґ-Чі Куо, у всіх очікуваних у 2020 році iPhone використовуватиметься технологія 5G. Усі чотири моделі будуть оснащені модемним чіпом X55 5G від Qualcomm.

Чіп X55 отримає швидкість завантаження 7 Гбіт/с, хоча ця цифра є теоретичною, і фактична швидкість буде залежати від мережі оператора. Чіп є першим 5G-чіпом Qualcomm, який підтримує всі основні смуги частот, режими роботи та розгортання мережі.

Існує два види мереж 5G - ммВ (швидше і з обмеженим діапазоном) і менше 6 ГГц (повільніше, але ширше), і можуть бути деякі відмінності в тому, які країни підтримують якісь специфікації. Технологія mmWave 5G, ймовірно, буде обмежена великими містами та багатонаселеними міськими районами через її малий радіус дії, тоді як мережі 5G у сільських та приміських районах будуть використовувати повільнішу технологію з частотою менше 6 ГГц.

Що нам відомо про нові iPhone 12?: фото 4 - UkrApple

Моделі iPhone з підтримкою mmWave та частотою менше 6 ГГц будуть доступні на основних ринках, таких як США, Великобританія, Австралія, Канада та Японія, тоді як в інших країнах Apple може пропонувати iPhone лише з частотою менше 6 ГГц. Частота нижче 6 ГГц також може бути вимкнена у країнах, де немає 5G.

Технологія 5G все ще знаходиться на ранніх стадіях розвитку, але на той час, коли Apple випустить свої нові iPhone, основні оператори в США закладуть основу для підключення в більшості областей. Apple і Qualcomm разом працюють над тим, щоб якнайшвидше впровадити технологію Qualcomm 5G в iPhone, причому обидві компанії відстали, оскільки їхня суперечка була врегульована лише у квітні 2019 року. Apple зазвичай забезпечує завершення модемного обладнання за 18 місяців до запуску нового iPhone.

Дата виходу

За словами аналітика із Саскуеханни, iPhone 5G від Apple може з'явитися у два етапи. Моделі з частотою нижче 6 ГГц можуть з'явитися у вересні 2020 року, а моделі mmWave – у грудні 2020 року чи січні 2021 року.

Аналітик компанії Apple Ming-Chi Kuo, який має надійну репутацію для прогнозування планів компанії Apple, вважає, що компанія знаходиться на шляху до випуску обох моделей 6ГГц та 6ГГц-плюс-mmWave iPhone одночасно у другій половині 2020 року. Розробка на iPhone з частотою менше 6 ГГц та підтримкою mmWave йде відповідно до графіка.

Через спалах коронавірусу в Китаї Apple у лютому припинила відправку інженерів до Китаю для тестування технічних перевірок або етапу розробки iPhone 12 для EVT, що може призвести до затримки виробництва.

DigiTimes також вважає, що можливо затримка запуску, тому що коронавірус не дозволив інженерам поїхати в Азію, щоб працювати над новими моделями iPhone.



Другие записи
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Apple анонсувала кольорові iMac 24 дюйми в новому дизайні на чипі М1. Новий iPad Pro 11 і 12 дюймів з miniLED теж з M1.


Подробнее
Довгоочікуваний новий iPhone SE 2020

15.04.2020 Apple несподівано презентувала довгоочікуваний iPhone SE 2020, який, як запевняють аналітики, покликаний прийти на заміну старого SE і завоювати ринок дешевих смартфонів.

Подробнее
Що Apple планує випустити у 2020 році?
Ми вивчаємо чутки та обговорюємо, які нові продукти Apple можуть з'явитися в майбутньому, включаючи нові iPhone, iPad та Mac, а також дати їх випуску. Дізнайтеся, що Apple випустить у 2020 році, і чи поставив Coronavirus плани запуску Apple під загрозу.
Подробнее
  • Комментарии
Загрузка комментариев...
Купить в один клик
Заполните данные для заказа
Запросить стоимость товара
Заполните данные для запроса цены
Запросить цену Запросить цену