Подзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
+380 (93) 170-29-52 Написати нам:
Viber/TelegramПодзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
ukrapple.sale@gmail.com
ЖК Софія, вул. Л. Українки, буд.6,
с.Соф.Борщагівка, Київ. обл.

IPhone SE був єдиним 4-дюймовим iPhone від Apple до того, як його зняли з виробництва. Зараз ходять чутки, що Apple працює над iPhone SE 2, але він буде більше схожий на iPhone 8, ніж на iPhone SE з 4,7-дюймовим дисплеєм. Він буде оснащений чіпом A13, 3 ГБ ОЗУ та низькою ціною 399 доларів.

За чутками він матиме:

4,7-дюймовий дисплей

  • Чіп A13
  • дизайн iPhone 8
  • Touch ID
  • Задня камера з одним об'єктивом
  • 3 ГБ ОЗУ
  • Червоний, сріблястий та космічний сірий кольори
  • $ 399 початкова ціна

За словами аналітика Apple Мінг-Чі Куо, Apple працює над новим недорогим iPhone, який має бути випущений у першій половині 2020 року, можливо, у березні, і Apple має намір пропонувати клієнтам новітні технології за нижчою ціною.

Новий iPhone SE 2. Перший погляд: фото 2 - UkrApple

Kuo називає цей пристрій iPhone SE 2 через його очікувану ціну в $ 399, що буде відповідати оригінальному iPhone SE, але насправді навряд чи Apple збирається випустити iPhone з ім'ям iPhone SE 2. Кіо не говорить ні слова про те , як він буде названий, і коли буде випущений.

iPhone SE 2, нагадує дизайн iPhone SE в стилі iPhone 5 з його невеликим 4-дюймовим дисплеєм, але очікується, що цей новий iPhone буде більше схожий на iPhone 8, ніж щось ще. Насправді, виходячи зі чуток, ми дізнаємося, що цей новий пристрій буде оновленим iPhone 8.

Він буде оснащений 4,7-дюймовим РК-дисплеєм (ймовірно, що поставляється LG), але оснащуватиметься тим же чіпом A13, що і в iPhone 11 і 11 Pro, що означає, що він буде дуже швидким. Він матиме 3 ГБ ОЗУ і використовуватиме Touch ID замість Face ID.

Задня камера з однією лінзою, за рахунок якої Apple і збирається утримувати низьку вартість, очікується, що вона буде трьох колірних варіантів. - космічний сірий, сріблястий та червоний. Як і у флагманському модельному ряді iPhone від Apple, у ньому не буде 3D Touch, натомість, швидше за все, використовується Haptic Touch. Варіанти пам'яті, ймовірно, включатимуть 64 та 128 ГБ.

Є багато людей, яким сподобався форм-фактор iPhone SE, тому що це був найменший з доступних iPhone від Apple, доки він не був знятий з виробництва.

Очікується, що майбутній недорогий iPhone буде популярним варіантом поновлення для користувачів, які в даний час мають iPhone 6 або 6s і шукають доступне оновлення, яке пропонує той же набір функцій. Він також, ймовірно, буде популярним у країнах, де недорогі пристрої добре продаються, і Куо вважає, що Apple продасть десь від 20 до 30 мільйонів пристроїв у 2020 році.

Kuo надав найбільшу інформацію про новий пристрій, але інші джерела, у тому числі Nikkei, Taiwan Economic Daily News та Bloomberg, також підтвердили, що Apple працює над новим недорогим 4,7-дюймовим iPhone, який буде випущений навесні цього 2020 року.

Останні чутки припускають, що iPhone SE 2 надійде в масове виробництво в січні або лютому 2020 року і буде запущений наприкінці березня.



Другие записи
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Apple анонсувала кольорові iMac 24 дюйми в новому дизайні на чипі М1. Новий iPad Pro 11 і 12 дюймів з miniLED теж з M1.


Подробнее
Довгоочікуваний новий iPhone SE 2020

15.04.2020 Apple несподівано презентувала довгоочікуваний iPhone SE 2020, який, як запевняють аналітики, покликаний прийти на заміну старого SE і завоювати ринок дешевих смартфонів.

Подробнее
Що нам відомо про нові iPhone 12?
До випуску iPhone 12, який очікується у вересні 2020 року, ще багато місяців, але про майбутні пристрої вже ходять численні чутки.
Подробнее
  • Комментарии
Загрузка комментариев...
Купить в один клик
Заполните данные для заказа
Запросить стоимость товара
Заполните данные для запроса цены
Запросить цену Запросить цену