Подзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
+380 (93) 170-29-52 Написати нам:
Viber/TelegramПодзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
ukrapple.sale@gmail.com
ЖК Софія, вул. Л. Українки, буд.6,
с.Соф.Борщагівка, Київ. обл.

Компанія Baseus пропонує модну та інноваційну продукцію з якісних матеріалів. На сьогоднішній день ця компанія відома більш ніж у 100 країнах світу та має численні нагороди.

Перш за все Baseus завоювала визнання користувачів "яблучної" продукції, виготовленням високоякісних виробів. D0%BB+iPhone+Baseus&send=Y&r=Y">захисних чохлів для смартфонів від Apple. Фахівці компанії досягли досконалості в комбінуванні якості та стилю, їх шкіряні чохли різної колірної палітри - це респектабельність та елегантність, причому за розумну ціну. Хочете купити гідний захисний кейс для свого iPhone, тоді Baseus це те, що Вам потрібне.

Неповторний стиль і захист на довгі роки - це чохли для iPad від Baseus. Відмінна риса цього бренду – особлива увага до дрібниць. Компанія ретельно стежить за своєю репутацією і при виготовленні аксесуарів використовує лише якісні матеріали, що відрізняються своєю міцністю та надійністю.

Не знаєте як захистити дисплей свого пристрою від різноманітних пошкоджень? Захисне скло та плівки Baseus - ось правильне рішення. Компанія виготовляє надміцні захисні покриття, які оберігають дисплей Вашого гаджета від механічних пошкоджень і збережуть первозданний вигляд екрану на весь період користування. Для тих, хто віддає перевагу більш тонкому захисту, варто звернути увагу на поліуретанові плівки Baseus. Вони легкі в установці та надовго захистять дисплей від потертостей та подряпин.

Асортимент цього виробника також включає:

Автомобільні утримувачі

Більшість водіїв використовує смартфон як заміну навігатору. За Правилами Дорожнього Руху заборонено користування телефоном за кермом. Але це стосується лише тих ситуацій, коли смартфон перебуває в руці. З магнітним утримувачем для телефону Baseus, Ви убезпечите себе та оточуючих. Ці аксесуари зроблять роботу зі смартфоном за кермом безпечним.

Зовнішні портативні акумулятори

З повербанком від Baseus Ви можете не хвилюватися, що гаджет “залишить” Вас у самий непідходящий момент. Ці пристрої бувають. різної ємності, що вона вище, тим більше разів Ви зможете зарядити гаджет. 

Кабелі, різні перехідники

Ми заряджаємо техніку щодня, а то й частіше. Не дивно, що рідний кабель, що йде в комплектації, швидко зношується. Проводи від Baseus зроблені з високоякісних матеріалів і дозволять Вам швидко зарядити гаджет або передати інформацію з одного пристрою на інший.

Бездротові зарядні пристрої

Якщо Вам набридли проводи, що постійно ламаються і плутаються, відмінним варіантом буде купівля бездротової зарядки Baseus . З таким пристроєм достатньо покласти гаджет на спеціальну підставку і заряджання розпочнеться та закінчиться автоматично;

Гарнітура

Навушники Baseus мають різний ціновий діапазон і два типи підключення - провідний та по блютузу. Піша прогулянка, заняття спортом стануть комфортнішими під улюблену музику. що дозволяє спілкуватися по телефону, не тримаючи його в руках. Це чудовий варіант для автолюбителів, які не можуть обмежити дзвінки під час їзди.

Як Ви бачите, широкий вибір продукції від Baseus є досить різноманітним, але є одна особливість, яка поєднує всю продукцію цього виробника. Це постійна висока якість.

Бажаєте продовжити життя Вашому гаджету та комфортно ним користуватися протягом усього терміну служби? Тоді купуйте найкращі аксесуари для техніки Apple – вибирайте Baseus.

Другие записи
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Apple анонсувала кольорові iMac 24 дюйми в новому дизайні на чипі М1. Новий iPad Pro 11 і 12 дюймів з miniLED теж з M1.


Подробнее
Довгоочікуваний новий iPhone SE 2020

15.04.2020 Apple несподівано презентувала довгоочікуваний iPhone SE 2020, який, як запевняють аналітики, покликаний прийти на заміну старого SE і завоювати ринок дешевих смартфонів.

Подробнее
Що нам відомо про нові iPhone 12?
До випуску iPhone 12, який очікується у вересні 2020 року, ще багато місяців, але про майбутні пристрої вже ходять численні чутки.
Подробнее
Товары
В данном разделе пока пусто

В данном разделе пока пусто

Вы можете вернуться на страницу каталога или воспользоваться навигацией или поиском по сайту.

Главная страница
Или выберите нужный товар в каталоге.
  • Комментарии
Загрузка комментариев...
Купить в один клик
Заполните данные для заказа
Запросить стоимость товара
Заполните данные для запроса цены
Запросить цену Запросить цену