Подзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
+380 (93) 170-29-52 Написати нам:
Viber/TelegramПодзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
ukrapple.sale@gmail.com
ЖК Софія, вул. Л. Українки, буд.6,
с.Соф.Борщагівка, Київ. обл.
Не буває ідеальних захисних аксесуарів, у будь-якого навіть найдорожчого та якісного чохла є свої плюси та мінуси. У сьогоднішній нашій статті ми розповімо Вам про плюси та мінуси таких чохлів.

Зміст:

Силіконовий чохол на Айфон

Такі чохли на сьогоднішній день набрали великої популярності. Вони досить м'які та водночас щільні. Крім смартфонів, силіконові чохли випускаються також для планшетів і навіть MacBook. 

Переваги силіконового чохла для iPhone

Найбільша перевага даного чохла, його амортизуюча властивість. Щільний силікон відмінно бере на себе удар, який під час падіння має припасти на гаджет. М'який силікон працює, як амортизатор. Також цей матеріал має вологовідштовхувальну властивість. Силіконовий чохол досить щільно облягає корпус телефону, не допускаючи тим самим потрапляння пилу і бруду всередину. Є окремі моделі силіконових чохлів із заглушками для функціональних роз'ємів, щоб не допустити потрапляння пилу і в них.

Силіконовий захисний чохол приємний на дотик і зручно лежить у руці та не ковзає. Навіть при різких рухах Ви можете не побоюватися, того що Ваш телефон випаде з рук. Також такий аксесуар, захистить від таких пошкоджень, як подряпини тріщини, а також потертості і вм'ятини.

Недоліки силіконових чохлів на Айфон

Нестача таких чохлів у їхньому розмірі. Вони додадуть вагу Вашому смартфону. Але в цьому є плюс, саме вага найбільше впливає на захист смартфона. Якби товщина чохла була не настільки велика, була б більша ймовірність того, що Ваш гаджет розіб'ється у разі падіння. 

Ще один мінус такого чохла у тому, що його досить складно чистити. Такі барвники, як маркери або банальна зеленка, дуже в'їдаються в чохол і досить складно їх вивести. Щоб не допустити цього, промокніть аксесуар, вологою ганчіркою або серветкою, але не розтирайте. Якщо, не допоможе, розведіть мильний розчин, змочіть у ньому м'яку ганчірку і спробуйте відтерти пляму. Якщо не виходить пляма мильним розчином, спробуйте протерти його спиртом або ацетоном. Але, у будь-якому випадку, спробуйте спочатку протерти. У крайньому випадку, спробуйте, потерти пляму гумкою.

Пластиковий чохол на Айфон

На сьогоднішній день такі чохли займають перше місце на ринку мобільних аксесуарів. Пластиковий чохол має величезний вибір моделей, різного дизайну – від яскравих блискучих або матових до абсолютно прозорого.

Розглянемо їх плюси та мінуси.

Переваги пластикових чохлів

Цей матеріал зараз на піку популярності просто величезний вибір дизайнів вражає. Блискучі, матові, 3D модельовані, з гелевою вставкою - кожен власник смартфона зможе підібрати собі модель до душі.

При цьому ціна пластикових чохлів порівняно не висока, і Ви, за бажанням, можете купити кілька різних моделей, такого аксесуара та міняти під настрій.

І, звичайно, головна перевага цього матеріалу, у порівнянні з силіконом, він практично непробивний, за рахунок своєї твердості. При падінні, весь удар посідає чохол “гублячись у ньому”, не дістаючи самого гаджета. Крім цього, його не можна продавити, його конструкція дуже жорстка для цього. Відповідно, вм'ятин на корпусі не буде.

Якщо хочете захистити свій престижний гаджет, але не хочете приховувати його престижність, варто звернути увагу на повністю прозорі моделі таких чохлів.

Чистити такий чохол досить легко. Але це в тому випадку, якщо забруднення свіже, якщо воно встигне, видалити його буде непросто. Наприклад, застарілі сліди від фломастера чи лаку відмити дуже складно.

Недоліки пластикових чохлів

При сильних падіннях смартфона на такому чохлі залишаться вм'ятини та подряпини. Також, виходячи з сили удару, він може навіть розколотися, але при цьому збереже від пошкоджень Ваш гаджет. Якщо Ви любитель відпустити “політати” Ваш смартфон, будьте готові до того, що доведеться постійно витрачатися на його захист.

Ще один мінус пластику - він мало щільно "обволікає" гаджет на відміну від силікону, тим самим дозволяючи пилу і вологи просочиться всередину. Також до недоліків можна віднести гладкість такого аксесуару, що підвищує ризик випадання смартфона з рук.

Підбиваємо підсумки

Підбиваючи підсумки, який чохол для телефону кращий за силіконовий або пластиковий - можна сказати лише одне. Будь-який аксесуар повинен підбиратися виключно власником гаджета, виходячи з його переваг. Найголовніше, щоб чохол надійно захищав від пошкоджень. 

На нашому сайті Ви можете купити якісний захист на iPhone, iPad, Macbook за доступною ціною та доставкою в будь-яке місто України.



Другие записи
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Apple анонсувала кольорові iMac 24 дюйми в новому дизайні на чипі М1. Новий iPad Pro 11 і 12 дюймів з miniLED теж з M1.


Подробнее
Довгоочікуваний новий iPhone SE 2020

15.04.2020 Apple несподівано презентувала довгоочікуваний iPhone SE 2020, який, як запевняють аналітики, покликаний прийти на заміну старого SE і завоювати ринок дешевих смартфонів.

Подробнее
Що нам відомо про нові iPhone 12?
До випуску iPhone 12, який очікується у вересні 2020 року, ще багато місяців, але про майбутні пристрої вже ходять численні чутки.
Подробнее
Товары
  • Комментарии
Загрузка комментариев...
Купить в один клик
Заполните данные для заказа
Запросить стоимость товара
Заполните данные для запроса цены
Запросить цену Запросить цену