Подзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
+380 (93) 170-29-52 Написати нам:
Viber/TelegramПодзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
ukrapple.sale@gmail.com
ЖК Софія, вул. Л. Українки, буд.6,
с.Соф.Борщагівка, Київ. обл.

На що чекати від iOS 13

Зміст:

Dark Mode 

Огляд iOS 13: фото 2 - UkrApple"Яблучні" фанати чекали з нетерпінням, режим темного екрану в iPhone ще в iOS 12, після того, як просочилася інформація, що в прошивці, точніше в коді, розробники натякнули на це. Темний режим не тільки змінює зовнішній вигляд дисплея гаджетів, а й помітно заощаджує витрати акумулятора. Але це стосується тільки моделей з OLED-дисплеями, яких восени чекає поповнення. Крім операційної системи, нововведенню піддадуться і програми, а також клавіатура.

Швидкість та оновлення додатків 

Face ID буде ідентифікувати користувача швидше на 30 відсотків, ніж це було в попередніх iOS. Також під час конференції заявили, що буде помітно збільшено швидкість запуску та завантаження додатків, оскільки більшість роботи було виділено саме цьому питанню. У порівнянні з iOS 12, програми будуть запускатися вдвічі швидше. Крім цього, оновлення для додатків важитимуть до 60 відсотків менше, тим самим оновлене ОС стане великою перевагою для власників старих моделей Айфон та iPad з пам'яттю до 32 Гб.

iPad OS 

Огляд iOS 13: фото 3 - UkrApple Для всіх нововведень для планшетів Apple створили окрему ОС - iPad OS. З оновленням планшетами можна буде користуватися, як другим монітором для MacBook. Крім цього, на презентації представили багатовіконність у розширеному режимі. Ще одне нововведення стосується зовнішніх контролерів та носіїв даних. Жорсткий диск, флешку, карту пам'яті, а також дротову або бездротову мишку тепер можна буде безпосередньо підключити до iPad. Працювати з ними можна буде через класичний менеджер файлів.

Swipe на клавіатурі 

Здійснилося написати повідомлення стане можливим, не відриваючи палець від дисплея. Така можливість з'явиться в iOS 13. Тим більше як анонсують, працювати swipe буде набагато краще, ніж на системі Android.

Карти 

Огляд iOS 13: фото 4 - UkrAppleЦе нововведення з "Maps", поки буде доступно лише у Сполучених Штатах Америки. Це новий режим перегляду вулиць, що отримав назву  LookAround.

Безпека особистих даних

Особливу увагу приділили безпеці особистих даних. Тепер гаджет не даватиме будь-якому додатку, постійний дозвіл на передачу даних про місцезнаходження. Це буде доступно лише одноразово. Також за допомогою нової функції Sign in with, авторизація на сторонніх інтернет-порталах стане доступною за допомогою облікового запису Apple. Ще одне цікаве нововведення - можливість надсилати електронного листа з "лівих" email-адрес, за допомогою випадкової генерації. Так, наприклад, можна сховати свій справжній email, захистивши його від розсилки спаму.

Siri 

Огляд iOS 13: фото 5 - UkrAppleОновлення, звичайно, торкнутися і Siri. Є ймовірність того, що в iOS 13 вона підказуватиме слова. Також з'явиться оновлене голосове керування. Відкрити програму, набирати повідомлення під диктовку, відправляти  email та файли, стане доступним голосом. Але не обійдеться без “ложки дьогтю”, ця функція буде доступна лише англійською мовою.

Відео та фотографії

Можливо, Ви не знали, але щоб подивитися горизонтально  відеоролик, знятий вертикально, штатними засобами раніше було неможливо. У iOS 13 це виправили. Тепер Ви можете спокійно знімати відео  вертикально, а відтворити у горизонтальній орієнтації. Також з'явилися нові інструменти для редагування фото та Live Photos - функція, що дозволяє відтворювати "живі" фотографії в мініатюрних "перев'юшках". 

Мемодзі та Face ID

Огляд iOS 13: фото 6 - UkrAppleЯк згадувалося, Face ID стане ще швидше. Крім цього, крім анімодзі, додадуться ще мемодзі, які стануть доступні навіть для старих моделей iPhone, таких як 6s, 6s Plus та 5SE. Мемодзі матимуть функцію значної видозміни, наприклад, Ви зможете додати на них відсутність зуба або пірсинг. Ще одна новинка стікери-мемодзі, це аватар користувача, але вони досить своєрідні і їх можна відправити в різні сторонні програми та додатки з AppStore.

Які пристрої можна буде оновити до iOS 13 

Після закінчення презентації відразу став відомий офіційний список гаджетів від Apple, які зможуть оновитися до iOS 13. У цей список не потрапила продукція, яка працює на Apple A7 процесорі. Це iPad mini 2 та 3, iPad Air та iPhone 5s. Іншим пристроям від Apple оновлення буде доступним. 

Як встановити бета-версію iOS 13

Для встановлення iOS 13 або iPad OS, Вам потрібно зареєструватися в програмі попереднього тестування:

  • Для початку авторизуйтесь за допомогою облікового запису   Apple ID перейшовши за посиланням ;

  • Зі списку пристроїв виберіть те, яке вирішили зареєструвати у програмі;

  • Завантажуйте бета-профіль;

  • Зайдіть в "Налаштування", далі "Профіль завантажений" і почніть установку;

  • Виконайте перезавантаження гаджета;

  • Зайдіть в "Оновлення ПЗ" і через пошук знайдіть   свіже поновлення;

  • Встановлюємо бета-версію iOS 13/iPadOS.



Другие записи
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Apple анонсувала кольорові iMac 24 дюйми в новому дизайні на чипі М1. Новий iPad Pro 11 і 12 дюймів з miniLED теж з M1.


Подробнее
Довгоочікуваний новий iPhone SE 2020

15.04.2020 Apple несподівано презентувала довгоочікуваний iPhone SE 2020, який, як запевняють аналітики, покликаний прийти на заміну старого SE і завоювати ринок дешевих смартфонів.

Подробнее
Що нам відомо про нові iPhone 12?
До випуску iPhone 12, який очікується у вересні 2020 року, ще багато місяців, але про майбутні пристрої вже ходять численні чутки.
Подробнее
  • Комментарии
Загрузка комментариев...
Купить в один клик
Заполните данные для заказа
Запросить стоимость товара
Заполните данные для запроса цены
Запросить цену Запросить цену