Подзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
+380 (93) 170-29-52 Написати нам:
Viber/TelegramПодзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
ukrapple.sale@gmail.com
ЖК Софія, вул. Л. Українки, буд.6,
с.Соф.Борщагівка, Київ. обл.

Можливо, Ви зустрічали, дивні круглі штучки, прикріплені до задньої панелі смартфону? Це називається Попсокет, аксесуар до мобільного телефону, який швидко став популярним, особливо у молодих людей.

PopSockets - це підставка для телефону, яка кріпиться на задню панель смартфона (або іншого гаджета) за допомогою багаторазової клейової основи. Складається такий аксесуар із декоративного диска, гнучкого стрижня та круглої основи, за допомогою якого і кріпиться до гаджета. Попсокет фото Ви знайдете в нашому каталог товарів.

Чому потрібно купити Попсокет?

1. Утримувати смартфон однією рукою стало зручніше

Цей аксесуар дає можливість міцніше та зручніше тримати телефон однією рукою. Особливо це буде корисно тим, хто користується великим смартфоном, наприклад iPhone 8 Plus. З його допомогою Вам буде легше утримувати телефон в одній руці та шукати потрібну інформацію буде зручніше. Для цього достатньо обхопити його двома пальцями і телефон плаває в руці.

2. Любите робити селфі? Попсокет на телефон допоможе

Ідеально підійде любителям робити селфі, тому що помітно спрощує утримання гаджета однією рукою, і зробити знімок стає легко. З ним Ви можете вільно змінювати кут нахилу селфі, знижуючи ризик падіння телефону.

3. Підставка для телефону

Якщо Ви належите до тих, хто любить дивитися відео на телефоні або часто спілкуєтеся по відеозв'язку, у таких випадках також виручить ПопСокет. При використанні його, як підставки для більш габаритних пристроїв, наприклад, планшета, краще брати два попсокети, маючи один нижче центру і другий зверху. Якщо Ви використовуєте один, то прикріпіть його до центру задньої панелі, щоб телефон не падав. Щоб почати використовувати його як підставку, витягніть прикріплений ПопСокет і нахиліть гаджет.

4. Котушка для навушників

Якщо Ви користуєтеся дротовими навушниками, то, напевно, знаєте, як вони постійно сплутуються. Не допустити цього Вам допоможе ПопСокет, точніше два. Намотайте навушники навколо них, як на котушку, щоб запобігти їхньому заплутуванню, коли Ви ними не користуєтеся. Погодьтеся, це легше, ніж діставши навушники з кишені чи сумки, щоразу “з нервами” їх розплутувати.

5. Багаторазове використання

Аксесуар легко знімається та надягається, що дозволяє переміщати його з одного пристрою на інший. За рахунок багаторазової клейової основи, його можна переклеювати необмежену кількість разів. Не кваплячись відірвіть утримувач, коли він перебуває у складеному вигляді від задньої панелі смартфона. Ще один спосіб його видалення, це скористатися ниткою для зубів. Достатньо протягнути її під диском, і вона відокремить клейку основу. Мінус частого зняття ПопСокету в тому, що йому не можна довго перебувати на повітрі. Щоб клейовий шар не висох і зберіг свою липкість, тримайте його відклеєним не довше 15 хвилин.

Як Ви бачите, існує безліч різних способів застосування даного аксесуара. Звичайно, Вам знадобиться час, щоб до нього звикнути, але після Ви зрозумієте, наскільки Попсокети спрощують використання смартфонів і стануть стильним незамінним аксесуаром.

У нашому інтернет-магазині Ви можете купити попсокет, ціни на який Вас приємно здивують. Різноманітний вибір кольорів та різноманітний дизайн дозволяє вибрати аксесуар під Ваш унікальний стиль.






Другие записи
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Apple анонсувала кольорові iMac 24 дюйми в новому дизайні на чипі М1. Новий iPad Pro 11 і 12 дюймів з miniLED теж з M1.


Подробнее
Довгоочікуваний новий iPhone SE 2020

15.04.2020 Apple несподівано презентувала довгоочікуваний iPhone SE 2020, який, як запевняють аналітики, покликаний прийти на заміну старого SE і завоювати ринок дешевих смартфонів.

Подробнее
Що нам відомо про нові iPhone 12?
До випуску iPhone 12, який очікується у вересні 2020 року, ще багато місяців, але про майбутні пристрої вже ходять численні чутки.
Подробнее
  • Комментарии
Загрузка комментариев...
Купить в один клик
Заполните данные для заказа
Запросить стоимость товара
Заполните данные для запроса цены
Запросить цену Запросить цену