Подзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
+380 (93) 170-29-52 Написати нам:
Viber/TelegramПодзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
ukrapple.sale@gmail.com
ЖК Софія, вул. Л. Українки, буд.6,
с.Соф.Борщагівка, Київ. обл.

Особливості

  • Більш компактний дизайн у вусі

  • Силіконові насадки трьох діаметрів

  • Придушення шуму

  • IPX4 опір вологи та поту

  • Чіп H1 з підтримкою "Hey Siri"

  • Ціна $249

У жовтні 2019 року компанія Епл дебютувала з AirPods Pro, оновленою більш дорогою версією наявних AirPods з оновленим дизайном, технологією придушення шуму, поліпшеним звуком і дорожчою вартістю в 249 доларів.


Apple заявляє, що з AirPods Pro компанія просуває магію AirPods "ще далі", продаючи нову гарнітуру разом із дешевшими AirPods 2.


Нові навушники від Apple виглядають аналогічно оригінальній бездротовій гарнітурі від Епл, але мають ширшу передню частину для розміщення силіконових насадок для зручності, підгонки та шумозаглушення. Насадки бувають трьох діаметрів, щоб відповідати різним вухам.


Хоча ходять чутки про те, що AirPods Pro може бути декількох кольорів, Apple пропонує їх тільки в білому кольорі, дуже схожому на оригінальні АірПодс.


Активне шумозаглушення - це ключова функція AirPods 2, що використовує два мікрофони (один розміщений зовні й один усередині) разом із передовим ПЗ для звикання до кожного вуха, що, за словами компанії, є "унікально налаштованим, чудовим засобом придушення шуму".

Детальний огляд AirPods Pro: фото 2 - UkrApple

Активувавши вбудований режим прозорості, можна насолоджуватися музикою, при цьому чуючи, що відбувається навколо, завдяки вбудованому активному придушенню шуму.


Усередині AirPods Pro є оновлене вентилювання, що вирівнює тиск, яке, за словами Apple, призводить до мінімуму незручностей, що притаманні іншим моделям насадок, для кращого припасування та комфортнішого носіння.


Через нові силіконові наконечники AirPods Pro більші, ніж попередні версії бездротової гарнітури, що вимагає ширшого зарядного чохла. Новий чохол AirPods Pro ширший, ніж попередній кейс АірПодс, але при цьому залишається компактним.


AirPods Pro водонепроникні з рейтингом IPX4, це означає, що вони можуть протистояти бризкам води незалежно від напрямку. Таким чином гарнітура протистоїть поту і невеликому дощу, але їх не слід занурювати у воду.


Apple стверджує, що АірПодс Про має самоналаштовувальний вирівнювач, за рахунок якого звучання отримує більш високу якість. Він підлаштовує звук на потрібну частоту під вушну форму людини, щоб надати "зачаровує, захоплююче прослуховування".

Детальний огляд AirPods Pro: фото 3 - UkrApple

Як AirPods 2, нова гарнітура від Apple працює на чипі H1, який у режимі реального часу надає придушення шуму, функцію адаптивного вирівнювання та підтримку гучного зв'язку "Hey Siri".


При прослуховуванні з вимкненим придушенням шуму АірПодс Про працюють до 5 годин або до чотирьох з половиною годин, коли він активний. Також гарнітура з увімкненим придушенням шуму працює близько 3.5 годин у розмовному режимі.


Кейс для зарядки підтримує БЗП на основі Qi і може також заряджатися через кабель Lightning, який додається в комплекті. Чохол для зарядки забезпечує понад добу додаткового часу прослуховування і понад 18 годин додаткового часу розмови.


Нова бездротова гарнітура стала доступною для купівлі 28 жовтня і почала надходити до клієнтів 30 жовтня, в той самий день, коли AirPods Pro були представлені в роздрібних магазинах. Вартість навушників у США становить $ 249.


Попит на них настільки високий, що Apple збільшила виробництво до рівня доступних поставок. Моделі AirPods Pro, замовлені в Apple, не поставлятимуться до кінця грудня, але в деяких сторонніх ритейлерів є запаси, які відправляються раніше.

Перші враження

Напередодні запуску AirPods Pro компанія Apple надала кільком технічним фахівцям YouTubers Маркусу Браунлі, Джастіну Езаріку та Сафвану Ахмедміа ранній доступ для їх тестування і ось їхні перші враження та думки.

Детальний огляд AirPods Pro: фото 4 - UkrApple

Всі рецензенти були вражені якістю звукових частот і активним шумом придушення, а Браунлі сказав, що придушення шуму на нових АірПодс приблизно відповідає рівню Beats Solo Pro. Щодо припасування, Ахмедміа вважав гарнітуру з вушними насадками зручнішою, ніж звичайні АірПідс.

Дизайн

AirPods Pro має такий самий за стилістикою дизайн, що і їхній попередник, але помітно вирізняється новими гнучкими силіконовими насадками, які щільно прилягають до вуха і дають змогу використовувати технологію шумозаглушення.


Силіконові насадки бувають трьох розмірів, щоб забезпечити зручну посадку в більшості вух. Apple стверджує, що насадки були розроблені для відповідності контурам кожного окремого вуха, пропонуючи як комфорт, так і краще ущільнення, що важливо для придушення шуму.


Насадки бувають маленьких, середніх і великих розмірів, і кожен наконечник вставляється в AirPods Pro прямо на місце, полегшуючи їхню заміну. Кожен наконечник має внутрішню конусоподібну форму для відповідності формі внутрішнього вуха для надійної фіксації гарнітури.


AirPods Pro має ширину 21,8 мм і висоту 30,9 мм, тому вони ширші за оригінальні AirPods (16,5 мм), але вони не такі високі (40,5 мм), бо їхня ніжка коротша.


Оскільки AirPods Pro ширше, ніж AirPods, чохол для бездротової зарядки також більший. Він має ширину 60,6 мм, висоту 45,2 мм і товщину 21,7 мм. Для порівняння, корпус AirPods має ширину 44,3 мм, висоту 53,5 мм і товщину 21,3 мм.

Детальний огляд AirPods Pro: фото 5 - UkrApple

AirPods Pro на третину важче, ніж стандартна гарнітура, і важить 5,4 грама за вкладиш. Кейс для зарядки також важить 45,6 грама порівняно з 38 грамами.


Корпус AirPods Pro трохи ширший, але він також не такий високий, тому розміри і компактність в обох випадках в кінцевому підсумку схожі.


Гарнітура була розроблена з тим, що Apple називає "інноваційною вентиляційною системою", яка зрівнює тиск у вусі, щоб мінімізувати дискомфорт, характерний для інших моделей вкладишів. Apple стверджує, що вони створені для того, щоб ви відчули, що у Ваших вухах нічого немає.


Також є розширений сітчастий порт для мікрофона, призначений для поліпшення чіткості викликів в умовах вітру..

Водостійкість

AirPods Pro отримали захист від потових виділень і вологи з класом водостійкості IPX4. Це означає, що AirPods Pro пройшли тестування і можуть протистояти бризкам води в будь-якому напрямку, тож вони мають добре відштовхувати піт і невеликий дощ.


AirPods Pro не слід занурювати у воду, тому слід уникати впливу води якомога частіше, оскільки гарантія Apple не враховує пошкодження від води або поту.

Детальний огляд AirPods Pro: фото 6 - UkrApple

Apple стверджує, що показники стійкості до впливу поту та води не призначені для занять водним спортом та фізичними вправами, таким чином опори волозі не є постійними умовами та можуть зменшуватись внаслідок нормального зносу.

Активне придушення шуму

AirPods Pro - це перша гарнітура від Apple, в яких використовується технологія активного шумозаглушення, але Apple раніше використовувала ANC у своїх навушниках Beats.


Функція активного придушення шуму використовує два динаміки та інноваційні технології Apple для адаптації звуку до вуха кожного користувача.


Один динамік розташований зовні і призначений для звуку навколо, що дає змогу навушникам аналізувати гул зовнішнього середовища. Є другий вбудований мікрофон, який спрямовує звук у вухо.


Перший динамік дає змогу навушникам протидіяти зовнішньому звуку за допомогою антишуму, який усуває фоновий шум до того, як він досягне вуха, а другий мікрофон точно налаштовує шумозаглушення, виявляючи будь-який шум, що залишився. За словами Apple, функція шумозаглушення пристосовує звуковий сигнал 200/с.

Прозорий режим

Прозорий режим дозволяє людям, стурбованим активним шумозаглушенням, що заглушає звук, слухати навколишнє середовище.


Прозорий режим використовує системи вентиляції в AirPods Pro, щоб знизити гучність придушення шуму, щоб користувачі могли прослуховувати трафік, не пропустити оголошення поїздів тощо, продовжуючи при цьому слухати музику та подкасти.

Детальний огляд AirPods Pro: фото 7 - UkrApple

Активувати прозорий режим можна, утримуючи перетворювач сили на штоку гарнітури, який перемикається між режимом прозорості та активним шумопоглинанням.

Чіп H1 і начинки

AirPods Pro розроблений на 10-ядерному чипі H1, як гарнітура від Епл другого покоління і Beats Solo Pro. Apple стверджує, що конструкція чипа "ретельно спланована" з розміщенням кожного компонента на основі форми людського вуха для чудового комфорту, посадки і стабільності.


Чіп H1 забезпечує придушення шуму і самоналагоджувальний еквалайзер, а також без допомоги рук підтримує команди "Hey Siri".


AirPods Pro автоматично під'єднується до Вашого айфона або іншого пристрою Apple, а також чип H1 забезпечує швидке перемикання між пристроями Apple завдяки iCloud.


AirPods Pro також працює з Audio Sharing, функцією iOS 13, яка дає змогу кільком навушникам під'єднуватися до одного пристрою iOS, щоб кілька людей могли одночасно насолоджуватися музикою, дивитися фільм і багато іншого.

Детальний огляд AirPods Pro: фото 8 - UkrApple

Обмін аудіофайлами обмежений моделлю Айфон 8, iPad Air, iPad 5-го покоління, iPad mini 5-го покоління та пізнішими версіями, усіма моделями iPad Pro та iPod touch 7-го покоління.


Наявні подвійні оптичні перетворювачі, вищезгадані динаміки (подвійне формування та один спрямований всередину мікрофон), акселерометр із виявленням руху та акселерометр із розпізнаванням мовлення, кожен з яких має такі потужні функції, як виявлення "Hey Siri", та призупиняє відтворення, коли AirPods вилучаються з вух.


AirPods Pro підтримує Bluetooth версію 5.0 для підключення до гаджетів Apple.

Датчик сили

На ніжці AirPods Pro є новий перетворювач сили, що підтримує різні жести, натискання:

  • одноразове, для включення або паузи музики

  • один раз, щоб відповісти на вхідний дзвінок

  • двічі, перехід на наступну звукову доріжку 

  • три рази, для пропуску треку

  • та утримування для переходу між активним шумоподавленням та режимом прозорості

Для таких опцій, як виклик, відтворення певної пісні, отримання маршрутів, надсилання повідомлень тощо, можна використовувати Siri.

Термін служби батареї

При вимкненому придушенні шуму гарнітура працює близько п'яти годин. При активації придушення шуму навушники прослужать на годину менше без підзарядки.


Усередині кожного AirPod міститься батарейний елемент на 1.98 Вт, який не підлягає заміні, оскільки він під'єднаний до спаяного кабелю.


Чохол для бездротової зарядки забезпечує понад добу прослуховування і понад 18 годин у розмовному режимі. Є функція швидкої зарядки, яка після п'ятихвилинного заряду забезпечує близько години прослуховування в режимі розмови.


Зарядка чохла для бездротової зарядки може отримувати живлення за допомогою бездротової зарядки на основі Qi або через порт Lightning, що входить до комплекту. Apple поставляє AirPods Pro із зарядним проводом Lightning to USB-C для більш швидкого заряджання.

Вимоги до програмного забезпечення

AirPods Pro підходять до гаджетів від Епл із програмним забезпеченням від iOS 13.2, iPad OS 13.2, Apple Watch OS 6.1, tvOS 13.2 або macOS Catalina 10.15.1.

Оригінальні AirPods

Apple продовжує продавати свої AirPods другого покоління у кількох конфігураціях. AirPods зі стандартним зарядним чохлом у США, як і раніше, можна придбати за 159 доларів, а AirPods з бездротовим зарядним чохлом - за 199 доларів.

Детальний огляд AirPods Pro: фото 9 - UkrApple

AirPods проти AirPods Pro

У порівнянні зі стандартними AirPods другого покоління, AirPods Pro відрізняється вищою ціною, іншим дизайном із силіконовими вушними насадками та більш короткою ніжкою, активним придушенням шуму та покращеним звуком.



Другие записи
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Apple анонсувала кольорові iMac 24 дюйми в новому дизайні на чипі М1. Новий iPad Pro 11 і 12 дюймів з miniLED теж з M1.


Подробнее
Довгоочікуваний новий iPhone SE 2020

15.04.2020 Apple несподівано презентувала довгоочікуваний iPhone SE 2020, який, як запевняють аналітики, покликаний прийти на заміну старого SE і завоювати ринок дешевих смартфонів.

Подробнее
Що нам відомо про нові iPhone 12?
До випуску iPhone 12, який очікується у вересні 2020 року, ще багато місяців, але про майбутні пристрої вже ходять численні чутки.
Подробнее
  • Комментарии
Загрузка комментариев...
Купить в один клик
Заполните данные для заказа
Запросить стоимость товара
Заполните данные для запроса цены
Запросить цену Запросить цену