Подзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
+380 (93) 170-29-52 Написати нам:
Viber/TelegramПодзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
ukrapple.sale@gmail.com
ЖК Софія, вул. Л. Українки, буд.6,
с.Соф.Борщагівка, Київ. обл.

Дисплей ProMotion 120 Гц не змінювався протягом півтора року, але пристрої працюють швидше, а камера підтримує більш просунуті функції доповненої реальності.

Це топові планшети від Apple хоч і коштують не дешево, вони стали одними з найкращих.

Передбачалося, що Apple може анонсувати iPhone 9 разом із новими iPad, але цього не сталося. Натомість компанія представила свій новий ноутбук MacBook Air разом з новими iPad за дивно схожою ціною в 999 доларів.

iPad Pro 2020 дата виходу та ціна

Нові моделі iPad Pro були анонсовані 18 березня, і їх можна замовити вже сьогодні в інтернет-магазині Apple, оскільки фізичні магазини закриті через спалах Covind-19.

Згідно з Apple, фактична дата випуску iPad Pro 2020 - 24 березня, хоча в інтернет-магазині йдеться про те, що перша дата поставки - 25 березня в США. Можливо доведеться почекати один день, щоб пограти зі своїм новим iPad.

Скільки коштуватиме новий iPad Pro 2020? Це залежить від того, виберіть 11-дюймову версію або 12,9-дюймову модель, і який обсяг пам'яті знадобиться. Є також стільникова модель LTE, яка значно вища за ціною. 

iPad Pro 2020 дизайн та дисплей

Як і в 2018 році, існує дві моделі iPad Pro 2020 року, один з 11-дюймовим дисплеєм та 12,9-дюймовим. 

Він має частоту оновлення 120 Гц, що забезпечує швидкі оновлення, завдяки чому ігри та прокручування в соціальних мережах виглядають плавніше, ніж на стандартних екранах 90 Гц, які ви знайдете на більш дешевих пристроях.

На меншому дисплеї роздільна здатність 2388 x 1668. Більш широка модель має роздільну здатність 2732 x 2048 і обидві 264 пікселів на дюйм. Обидві моделі доступні у сріблястому чи космічному сірому кольорі.

Нижній край планшета оснащений портом USB-C, але для дротових гарнітур тут немає роз'єму 3,5 мм.

Нові iPad Pro 11 та iPad 12.9 вже у продажу: фото 2 - UkrApple

iPad Pro 2020, програмне забезпечення та основні функції

iPadOS 13.4 буде працювати на нових iPad і отримуватимуть оновлення програмного забезпечення від Apple протягом наступних кількох років.

Раніше продукти iPad використовували програмне забезпечення iOS, але торік компанія випустила програмне забезпечення для планшетів під власним ім'ям. Воно працює приблизно також, але є кілька покращень, які покликані підвищити продуктивність.

iPadOS 13.4 вперше забезпечує підтримку операційної системи у стилі трекпада. 

«Курсор відображається у вигляді кола, яке виділяє елементи інтерфейсу користувача, текстові поля та програми на головному екрані та в Dock, даючи чітке уявлення про те, на що користувачі можуть натискати. Жорсткі рухи на трекпаді полегшують перемикання між програмами. Доступ до перемикача програм та активація Dock, Центру керування та програм у режимі «Переміщення».

Камера – саме те, чим компанія переважно покращила свій новий iPad. Це спрямоване на тих, хто хоче отримати відчуття доповненої реальності на своєму iPad.

Вперше Apple зробила дві задні камери на iPad Pro. Одна з них є камерою з роздільною здатністю 12MP f/1.8, а інша 10MP f/2.4.

Також з'явилася нова функція, яка називається LiDAR Scanner, яка розроблена для визначення глибини. Це має покращити портретну фотозйомку на iPad, але в основному використовуватиметься для покращення додатків доповненої реальності.

Сканер здатний виміряти відстань до 5 метрів. Камери також можуть знімати у форматі 4K, тому ви можете знімати знятий матеріал та редагувати його прямо на iPad.

Новий iPad поставляється з оновленими п'ятьма мікрофонами, таким чином ви отримаєте чистіший звук, ніж у попередніх моделях. Кількість мікрофонів, як і раніше, така ж, як і у 2018 року, але вони вищої якості.

Характеристики та продуктивність iPad Pro 2020

Всередині планшета новий біонічний чіп A12Z від Apple, який призначений для вирішення складних завдань, таких як "редагування відео 4K або проектування 3D-моделей".

Apple також стверджує, що iPad Pro тепер «потужніший, ніж більшість ноутбуків з Windows PC». Є багато варіантів пам'яті для iPad Pro 2020 і обидві моделі мають однакову кількість варіантів. Найнижчий - 128 ГБ, і три додаткові варіанти: 256 ГБ, 512 ГБ і 1 ТБ.

На вибір представлені моделі з Wi-Fi або стільникової версії. Зверніть увагу, що це версія 4G, і новий планшет Apple не зможе підключатися до мереж 5G, таких як Samsung Galaxy Tab S6 5G. Можливо це буде зроблено для iPad Pro 2021.

Apple не поділилася з нами точними характеристиками ємності батареї, але стверджує, що всі моделі можуть працювати до 10 години при перегляді відео або роботі в інтернеті через Wi-Fi. Цей показник падає до дев'ятої години, якщо ви використовуєте стільникову мережу.

iPad Pro 2020 Magic Keyboard та аксесуари

Як і слід очікувати, Apple Pencil другого покоління працюватиме з новим iPad. Якщо у вас є оригінал, він не сумісний, оскільки він заряджається через Lightning, а нові iPad мають роз'єми USB-C.

Apple випустила нову програму для клавіатури, яку компанія називає Magic Keyboard. Він має спеціальний шарнір, який не був включений до попередніх аксесуарів, що дозволяє настроювати кути огляду до 130 градусів, і має власний порт USB-C, що дозволяє заряджати iPad та залишити інший порт відкритим для аксесуарів. Клавіші на клавіатурі iPad вперше підсвічуються.



Другие записи
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Apple анонсувала кольорові iMac 24 дюйми в новому дизайні на чипі М1. Новий iPad Pro 11 і 12 дюймів з miniLED теж з M1.


Подробнее
Довгоочікуваний новий iPhone SE 2020

15.04.2020 Apple несподівано презентувала довгоочікуваний iPhone SE 2020, який, як запевняють аналітики, покликаний прийти на заміну старого SE і завоювати ринок дешевих смартфонів.

Подробнее
Що нам відомо про нові iPhone 12?
До випуску iPhone 12, який очікується у вересні 2020 року, ще багато місяців, але про майбутні пристрої вже ходять численні чутки.
Подробнее
  • Комментарии
Загрузка комментариев...
Купить в один клик
Заполните данные для заказа
Запросить стоимость товара
Заполните данные для запроса цены
Запросить цену Запросить цену