Подзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
+380 (93) 170-29-52 Написати нам:
Viber/TelegramПодзвоніть мені
Подзвоніть мені

Залишіть Ваші контактні дані та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення Вашого питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
ukrapple.sale@gmail.com
ЖК Софія, вул. Л. Українки, буд.6,
с.Соф.Борщагівка, Київ. обл.

Нові iPhone - iPhone 11 iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max

IPHONE 11 – це нова версія iPhone, особливостями якої є дисплей Retina 6,1 дюйма та оновлений процесор A13, який називають найшвидшим у смартфонах. Також iPhone 11 має "найдовший термін роботи від батареї в історії всіх iPhone".

Камеру нового iPhone оновили завдяки ультраширокому об'єктиву, новому режиму нічної зйомки, а також зйомці відео високої якості в історії смартфонів. Ще одна новація - режим уповільненої зйомки відео на передню камеру.

У США iPhone 11 коштуватиме 699 доларів.

Огляд презентації Apple від 10 вересня: фото 2 - UkrApple

IPHONE 11 PRO та IPHONE 11 PRO MAX - це перші iPhone, які отримали приставку Pro. Нові топові смартфони Apple мають екран Super Retina XDR (5,8 та 6,5 дюйма відповідно), покращену продуктивність та подовжений режим роботи, а також матовий задній блок у кольорі Midnight Green. Ще одна нововведення - потрійна камера, кожен із складових якої знімає у роздільній здатності 4К та 60 кадрах на секунду. До того ж, обробляти відео можна буде в оновленій версії відеоредактора.

Всі три нових iPhone надійдуть у продаж у США 20 вересня - за цінами 699, 999 та 1099 доларів відповідно. 

Новий iPad

Новий iPad сьомого покоління має діагональ 10,2 дюйми, покращену здатність передавати кольори, а також підтримку Apple Pencil та нової версії операційної системи iPadOS. Серед нововведень також можливість безпосередньо використовувати карти SD. Крім того, це перший iPad, повністю створений із матеріалів, які були перероблені.

Вийде новий iPad 30 вересня, попередні замовлення на планшет за ціною 329 доларів вже відкрили у США. Крім того, під час презентації нових можливостей камери iPad у презентації показали фото із київським житловим комплексом.

Огляд презентації Apple від 10 вересня: фото 3 - UkrApple

Новий Apple Watch

Головна особливість п'ятого покоління Apple Watch – дисплей, який постійно залишається активним. Також у розумний годинник вбудували компас. У Apple обіцяють, що пристрій працюватиме без підзарядки протягом 18 годин. Новий колір Apple Watch – металевий Titanium.

Ціна - від 399 доларів за базову версію та 399 доларів за версію з мобільним зв'язком. Почнуть продавати ці моделі у США 20 вересня.

Огляд презентації Apple від 10 вересня: фото 4 - UkrApple

Apple TV +

Apple TV+ - це новий стрімінговий сервіс, з яким Apple виходить на ринок Netflix та Amazon. Тім Кук представив нові трейлери кількох ексклюзивних серіалів сервісу на кшталт «бачити» із зіркою «Ігри престолів» Джейсоном Момоа.

Запустять сервіс 1 листопада, коштуватиме передплата 4,99 долара на місяць. Крім того, покупці нових продуктів Apple на кшталт iPhone та iMac отримуватимуть безкоштовну підписку на Apple TV+ на рік.

Apple Arcade називають "системою підписки на відеоігри з найбільшою бібліотекою на запуску". Це сервіс, який дозволяє користуватися більш ніж ста ігор на всіх платформах Apple за місячну підписку. Підписка буде доступна 19 вересня за ціною 4,99 долара, перший місяць користування буде безкоштовним.

Apple анонсували співпрацю з видавцями відеоігор на кшталт Konami (Metal Gear Solid), Capcom (Street Fighter) та Annapurna Games.

Огляд презентації Apple від 10 вересня: фото 5 - UkrApple



Другие записи
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Презентація Apple квітень 2021: Новий iPad Pro і кольорові iMac 24 дюйми на чіпі М1
Apple анонсувала кольорові iMac 24 дюйми в новому дизайні на чипі М1. Новий iPad Pro 11 і 12 дюймів з miniLED теж з M1.


Подробнее
Довгоочікуваний новий iPhone SE 2020

15.04.2020 Apple несподівано презентувала довгоочікуваний iPhone SE 2020, який, як запевняють аналітики, покликаний прийти на заміну старого SE і завоювати ринок дешевих смартфонів.

Подробнее
Що нам відомо про нові iPhone 12?
До випуску iPhone 12, який очікується у вересні 2020 року, ще багато місяців, але про майбутні пристрої вже ходять численні чутки.
Подробнее
Товары
  • Комментарии
Загрузка комментариев...
Купить в один клик
Заполните данные для заказа
Запросить стоимость товара
Заполните данные для запроса цены
Запросить цену Запросить цену